Notification & Complaint Management

Boost your customer satisfaction.
Home » CRM Software Solutions » Essential CRM » Notification and Complaint Management

Notification & Complaint Management Solution

Customer notifications and complaints contain opportunities for businesses that view each complaint as a gift for growth. Listening to your customers is a critical task for strengthening your brand. Our Notification and Complaint Management solution consolidates customer requests and complaints from all channels in one place, manages the resolution process end-to-end, and enhances customer satisfaction. Learn from your customers to improve your products and services.

crm-sikayet-yonetimi
Featured Image

Consolidate and manage customer notifications from all channels in ERM CRM.

Easily integrate your website's contact forms with ERM CRM using our ready-made web services. Convert messages your customers enter into leads, notifications, and complaints within ERM CRM. Create records for all customer notifications and complaints received via phone, forwarded to your corporate email, encountered by your sales teams or employees in the field, or mentioned on social media and complaint sites.

Featured Image

Design customized notification and complaint forms.

Using our form design wizard, design a customized notification and complaint management form for your business. Create classification trees for your notifications. Integrate this form with your website, social media platforms, and anywhere else you interact with customer notifications.

Featured Image

Design and manage customized complaint processes from end to end.

Using our workflow wizard, create tailored workflows for different types of notifications and complaints. Define resolution times and assign responsibilities. Coordinate and align your teams for customer satisfaction. Monitor and manage notification and complaint processes end-to-end through dashboard screens and tracking lists, intervening for delayed or stalled cases.

WITH Notification & Complaint Management

Enhance your products and services.

Featured Image

Leverage automation to manage your notifications and complaints.

With our ready-made process automation tool, set critical time limits based on specific conditions within the process and design automatic notifications and reminder messages. Organize notifications and complaints to escalate according to your defined rules, seamlessly moving them to the next stage. Accelerate your solution—let the system work for you, harness the power of automation, and ensure that tasks and responsibilities stay on track without keeping your customers waiting.

Featured Image

Monitor your solution quality with satisfaction surveys.

How satisfied are your customers with the solutions your teams provide? You can only know by measuring. ERM CRM's ready-made satisfaction survey automation triggers automatic satisfaction surveys for marked notifications and scores customer satisfaction. If desired, restart the process for solutions that didn't meet satisfaction. Analyze all survey results with custom reports to audit and improve your solution processes.

Featured Image

Enhance your products and services and strengthen your brand with customer insights.

With our robust reporting and analysis tools, analyze customer notifications and complaints. Identify and enhance improvement opportunities for your products and services. Proactively detect potential crises before they occur and take swift action. Safeguard your brand’s reputation.

You have so many reasons
to work with us.

f_icon3-8

Why ERM CRM?

With over 20 years of experience, we’ve crafted a CRM platform with unparalleled benefits.

Discover
f_icon1-8

Our CRM References

Over 300 of our customers have started doing business perfectly with ERM CRM.

Discover
f_icon4-8

Our CRM Projects

With 500+ projects, our customers have outpaced the competition and grown their businesses.

Discover
Customers
0 +
Projects
0 +
Users
0 +
Years Experience
0 +

We are ready

Manage complaints with ERM CRM.

Request Live Demo

Bildirim ve Şikayet Yönetimi

Bildirim ve şikayet yönetimi, bir işletmenin müşterilerinden gelen bildirimleri ve şikayetleri almayı, yanıtlamayı veya bunlara uygun çözümler üretmeyi sağlayan bir süreçtir.
Bu süreç, temelde şikayetlerin ve bildirimlerin hızlı ve verimli bir şekilde ele alınmasını, müşteri memnuniyetinin artırılmasını, marka itibarının korunmasını ve işletmelerin müşteri geri bildirimlerinden öğrenme ve gelişmesini amaçlar.

Bildirim ve şikayet yönetimi çözümümüzün öne çıkan faydaları şunlardır:

  • Müşterilerinizin işletmenize temas ettiği bütün nokta ve kanallardan bilgi toplamanızı ve onları etkili bir şekilde dinlemenizi sağlar.
  • Müşteri bildirim ve şikayetlerinizi tek bir yerden yönetmenizi, hızlı bir şekilde cevap ve çözüm üretmenizi kolaylaştırır.
  • Ekiplerinizin etkili iş birliği yapmasını güçlendirir.
  • Ekiplerinizin ürettiği çözümlerin kalitesini denetler.
  • Otomasyon araçları sayesinde size zamandan ve emekten tasarruf sağlar, manuel ve tekrarlı işlemleri azaltır.
  • Bildirim ve şikayet süreçlerinizin verimliliğini ve etkinliğini iyileştirir.
  • Marka itibarınızı korur ve müşterilerinizin sadakatini güçlendirir.
  • Müşteriden öğrenmenizi kolaylaştırır, ürün ve hizmetlerinizi geliştirmenize yardımcı olur.

Küçük işletmeler için çözümümüz kullanıma hazırdır. Orta ve büyük işletmeler için ise onların ihtiyaçlarına özel uyarlamalar yapılarak kısa sürede tasarlanabilir durumdadır.

Müşteri bildirimlerini ve şikayetlerini önemseyen ve bunları etkili bir şekilde yönetmek isteyen her işletme için temel bir çözümdür.

Çözümümüz, ERM CRM’in kapsamlı özellikleri ve araçlarıyla (form tasarım sihirbazı, iş akışı sihirbazı, memnuiyet anketi özelliği, süreç otomasyon araçları, e-posta entegrasyonu, iş ve görev takibi, dashboard ve raporlama araçları vb.) desteklenerek şirket ihtiyaçlarına özel olarak hızlıca tasarlanabilir.

Temel CRM

“Temel CRM” sınıflandırması diğer CRM programlarında çok rastlanmayan bir uygulamadır. Sektöründen ve büyüklüğünden bağımsız olarak her işletmenin kurulur kurulmaz icra edeceği ortak faaliyetleri vardır. Örneğin, her işletmenin müşterisi vardır ve müşterileriyle iletişim etkinliklerinde bulunur. İşletme sahibinin kendi ve çalışanlarının iş ve görevleri vardır, bunlar takip edilmek ister. İşte en temel düzeyde tüm şirketler için ortak olan faaliyetler esas alınarak geliştirilmiş çözümlere biz “Temel CRM” diyoruz.

ERM CRM’in en önemli farklılığı müşterilerine ihtiyaçlarına uygun çözümleri seçebilme ve oluşturma esnekliği sağlamasıdır. “İhtiyacın kadar kullan ve ihtiyacın kadar öde” temel iş prensibimizdir. ERM CRM olarak biz modül değil çözüm satıyoruz. Her işletmenin satış, servis veya pazarlama çözümlerine ihtiyacı bulunmaz.

Temel CRM çözümlerimizin işletmenize sağladığı katkıları şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Müşteri verilerini düzenler ve merkezileştirir.
  • İş verimliliğinizi artırır.
  • Müşteri iletişiminizi geliştirir.
  • İş görevlerinizi düzenler ve etkili takip etmenizi sağlar
  • Zaman yönetiminizi iyileştirir.
  • Dokümantasyonu kolaylaştırır.
  • Toplantı verimliliğinizi artırır.
  • Proje izleme ve yönetme kolaylığı sağlar.
  • Müşteri memnuniyetini ve sadakatini artırır.
  • Tahsilat sürecinizi etkinleştirir.
  • Personel izin ve masraf yönetimini düzenler.
  • Ürün sevk sürecinin yönetimini geliştirir.
  • Çalışanlarınıza iş uygulamaları için güçlü yardım masası çözümü sunar.
  • Varlık ve zimmet takibini kolaylaştırır.

Temel CRM çözümlerimizi özel ve farklı yapan temel özellikler şunlardır:

  • Çok fazla çözüm seçeneğinin olması
  • ERM CRM’in kapsamlı çözümleriyle tek bir platform üzerinde bütünleşik çalışması
  • Günlük uygulamalarınıza ve yaygın kullanılan ERP yazılımlarına kolaylıkla entegre olması
  • Firmanızın özel ihtiyaçlarına göre hızlıca uyarlanabilmesi ve size özel süreçlerin tasarlanabilmesi
  • Dashboard, raporlama ve veri izleme altyapısının gelişmiş olması
  • Kullanımının kolay olması
  • 20+ yıldır her sektörden her büyüklükte firmada çalışıyor olması ve sürekli geri bildirimlerle fonksiyonel derinliğinin artırılması

Evet, çözümlerimiz kullanıma hazırdır. Yapacağımız sadece şirket ihtiyaçlarınıza göre temel CRM çözümlerimizi kısa süre içinde size uyarlayıp özelleştirmektir.

CRM Çözümleri Platformu

Hepsi bir arada, kullanıcı dostu, hazır CRM çözümlerimizi kolayca inceleyin.