Sales Opportunity Management

Turns your sales opportunities into profit.
Home » CRM Software Solutions » Sales CRM » Sales Opportunity Management

Sales Opportunity Management Solution

Sales Opportunity Management starts with converting leads from marketing activities into sales opportunities. Our Sales Opportunity Management solution allows you to create comprehensive opportunity records that are tailored to your business, providing a wealth of information. You can then move the opportunity through various stages for evaluation, create activities and tasks, submit proposals, close the opportunity, and analyze the results. This comprehensive approach allows you to manage your sales opportunities from start to finish, easily track each stage, and analyze outcomes holistically.

crm-satis-firsati
Featured Image

Manage your sales opportunities end-to-end.

Sales is a challenging and complex process that requires time, effort, skills, and relationship investment. With our Sales Opportunities Management solution, you can track your goals and examine your progress, ensuring that you are always on the right track. This, along with the ability to effortlessly manage all stages, interactions, tasks, and proposals of your sales opportunities, ensures that no opportunities slip away and your customers are never left unanswered.

Featured Image

Analyze the conversion potential of your sales opportunities.

Use our visually designed "Sales Opportunity Forecast Diagram" tool to project the likelihood of your sales opportunities converting based on four key criteria: Decision Maker, Need, Solution, and Influence. Monitor the conversion probabilities of all your sales opportunities in real-time from a single platform and develop action plans to drive success. You can create forward-looking sales revenue projections by leveraging data on Estimated Opportunity Revenue, Expected Close Date, and Win Probability. Manage your sales resources based on data-driven insights and make better decisions to maximize your sales.

Featured Image

Focus on your sales and customers, not on operations.

Track all operations related to your sales opportunities within the ERM Sales Opportunity Management solution. Automate repetitive tasks, eliminate duplicate processes, and reduce manual data entry. Ensure all your teams can access data from a single location and monitor the process. Facilitate internal communication among teams. Leverage the added value of all integrated functions of the ERM CRM platform. Save time, focus on your sales opportunities, and spend quality time with your customers.

WITH Sales Opportunity Management Solution

Optimize your sales processes.

Featured Image

Prioritize your sales opportunities and actions.

With our Sales Opportunity Management solution, prioritize your sales opportunities and focus on the best ones. Identify issues that are lagging, experiencing bottlenecks, or require support. Define tailored solutions, actions, and tasks for each sales opportunity. Monitor all opportunities in one place and provide your team with the necessary context and information to convert these opportunities into revenue. Organize your resources and team collaboration effectively. Improve your sales conversion rates.

Featured Image

Manage the aftermath of your successful sales.

Our Sales Opportunity Management solution is designed with the flexibility to meet companies' dynamic and specific needs. Sometimes, winning a sales opportunity is not the end but the beginning of a more extensive process. Manage the contract creation process related to the sales opportunity following the closure of the sale. When you close a sales opportunity associated with a significant bid or project, manage the stages to continue the sales opportunity within its context.

Featured Image

Create customized workflows tailored to your company and opportunities.

Our Sales Opportunity Management solution customizes the opportunity record page according to your company's business dynamics. Use our workflow wizard to connect as many workflows as you want to your opportunities, tailored to your business diversity. Develop your unique processes and solutions. This flexible infrastructure enhances the depth and value of your sales opportunity processes. Build a more comprehensive dashboard, monitoring, reporting, and analysis infrastructure to increase your data's decision-making and guiding power exponentially.

WITH Sales Opportunity Management Solution

Close more sales, faster.

You have so many reasons
to work with us.

f_icon3-8

Why ERM CRM?

With over 20 years of experience, we’ve crafted a CRM platform with unparalleled benefits.

Discover
f_icon1-8

Our CRM References

Over 300 of our customers have started doing business perfectly with ERM CRM.

Discover
f_icon4-8

Our CRM Projects

With 500+ projects, our customers have outpaced the competition and grown their businesses.

Discover
Customers
0 +
Projects
0 +
Users
0 +
Years Experience
0 +

We are ready

Grow your sales with ERM CRM.

Request Live Demo

Satış Fırsatları Yönetimi

Bir müşteri adayını (muhtemel fırsat veya lead) belirlemeniz ile onunla satış anlaşmasını yapmanız veya satışı kaybetmeniz arasındaki kritik aşama sizin “fırsatınızdır”.  Satış fırsatını bir satış anlaşmasına dönüştürmek için satış ekibiniz ürün veya hizmetlerinizi tanıtmak, satışa karan veren doğru kişilerle etkileşim kurmak, paydaşları sürece dahil etmek, sunumlar ve demolar yapmak, teklifler vermek gibi bir dizi aktivitelere yoğun mesai harcarlar.

Satış fırsatları yönetimi, potansiyel müşteri adaylarını (muhtemel fırsat -leads) ve potansiyel müşterileri (fırsat) gelir kazandıracak şekilde aktif müşteriye dönüştürme sürecidir. Basitçe söylemek gerekirse, bir müşteri adayı satış hattında ilerlediğinde bir fırsat haline gelir. Fırsat yönetimi, satış hunisine (sales funnel) girip kazanca dönüşme potansiyeline sahip tüm olası satış fırsatlarını izleme sürecidir.

Fırsatlar işinizi büyütmek için çok değerlidir ve doğru şekilde yönetilirse satışlarınız ve kârlılığınız artar. Satış kapatmak, kazanan bir satış ekibinden daha fazlasını gerektirir. Bunun için fırsatlarınızı etkili bir şekilde yönettiğinizden ve ekiplerinizi doğru araçlarla donattığınızda emin olmanız gerekir. Özellikle aynı anda birçok fırsatı yönetme durumundaysanız fırsat yolculuğunun her aşamasına hakim olmak, gecikmelere ve müşteri memnuniyetsizliklere yol açmamak ve satışları rakiplerinize kaptırmamak için güçlü bir çözüme ihtiyacınız vardır.

  • Fırsatları izlemenize ve onları kazanan anlaşmalara dönüştürmenize destek olur.
  • Tüm satış sürecini görünür hale getirir, satış hattınızı baştan sona izlemenizi sağlar.
  • Ekiplerin en önemli fırsatlara odaklanmasını sağlar.
  • Satış döngünüzü aşamalara ayırmanıza her adımda önemli olan potansiyel müşterilere öncelik vermenize imkan sağlar.
  • Satış temsilcilerinin satış verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için trendleri ve fırsatları belirlemesine yardımcı olur.
  • Müşteri davranışı ve satış sonuçlarına ilişkin değerli bilgiler sağlar.
  • Satış operasyonlarını otomatikleştirerek satış ekiplerine zaman kazandırır.

Fırsat kaydı sayfasını işinize özel olarak kapsamlı bir şekilde özelleştirebilirsiniz. Bu şekilde satış fırsatlarıyla ilgili daha derin raporlama ve analiz altyapısı oluşturursunuz. Satış fırsatlarınıza şirketinizin ihtiyaçlarına göre istediğiniz kadar iş akışı eklemleyebilirsiniz. Böylece, satış süreçlerinizin çeşitliliğini büyük bir esneklikle CRM platformumuza taşıyıp yönetme konforuna kavuşursunuz.

Bunun yanında ERM CRM platformunun bütünleşik yapısıyla satış fırsatları yönetimi çözümünü kullanırken diğer CRM fonksiyon ve süreçlerinin sinerjisinden yararlanırsınız. Örneğin, teklif otomasyonu, görev yönetimi ve sözleşme yönetimi çözümleri satış fırsatlarının yönetiminde en sık kullanılan ve harika sonuçlar üreten bütünleşik fonksiyonlardır. Tüm CRM fonksiyonları birbirlerinin destekleyip güçlendirmekte ve kendi bireysel katma değerlerini aşan olağanüstü bir sinerji üretmektedir.

“Satış fırsatları tahmin diyagramı” aracımızı kullanarak görsel olarak satış fırsatlarınızın gelire dönüşme potansiyelini analiz edebilirsiniz.

Gelişmiş dashboard sihirbazımız, izleme, raporlama altyapımız sayesinde satış fırsatlarınıza ilişkin tüm süreçleri ve gelişmeleri şirketinize özel olarak tasarlayıp tek bir yerden izleyebilirsiniz.

Satışlarını ve müşterilerini artırmak, gelirlerini büyütmek isteyen her şirket için harika bir çözümdür. Özellikle sahada geniş bir satış ekibi olan veya dinamik satış fırsatlarına sahip olan şirketler için zaruri bir ihtiyaçtır.

ERM CRM çözümlerimiz hazır çözümler olup kısa sürede şirketlerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir ve hemen uygulamaya alınabilir.

Satış İçin CRM

Satış için CRM çözümleri, satış fırsatlarınızı daha etkili yönetmenize, tekliflerinizi ve sözleşmelerinizi daha hızlı ve profesyonel hazırlamanıza, satış süreçlerinizi optimize etmenize ve satış gücünüzün performansını analize edip güçlendirmenize ve müşterilerinizle olan etkileşimlerinizi takip etmenize, müşteri verilerinizi yönetmenize yardımcı olan yazılım ve araçlardır.

CRM satış çözümlerimizin işletmenize sağladığı katkıları şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Satış süreçlerinizi optimize eder.
  • Daha hızlı ve profesyonel teklif ve sözleşme hazırlamanızı sağlar.
  • Müşteri ve bayi ilişkilerinizi güçlendirir.
  • Satış fırsatlarınızın satışa dönme oranını artırır.
  • Satış gücünüzün iş birliği ve koordinasyonunu kolaylaştırır.
  • Müşteri verilerinizi merkezi bir yerde tutar.
  • Satış performansınız için güçlü analiz ve raporlama araçları sunar.
  • Daha iyi satış tahminleri yapmanıza yardımcı olur.
  • Saha ekiplerinizin mobil ve web tabanlı çözümlerimizle operasyonlarını zamanında ve yerinde yönetmesini sağlar.

CRM satış çözümlerimizi özel ve farklı yapan temel özellikler şunlardır:

  • Çok fazla çözüm seçeneğinin olması
  • ERM CRM’in kapsamlı çözümleriyle tek bir platform üzerinde bütünleşik çalışması
  • Günlük uygulamalarınıza ve yaygın kullanılan ERP yazılımlarına kolaylıkla entegre olması
  • Firmanızın özel ihtiyaçlarına göre hızlıca uyarlanabilmesi ve size özel süreçlerin tasarlanabilmesi
  • Dashboard, raporlama ve veri izleme altyapısının gelişmiş olması
  • Kullanımının kolay olması
  • 20+ yıldır her sektörden her büyüklükte firmada çalışıyor olması ve sürekli geri bildirimlerle fonksiyonel derinliğinin artırılması

Evet, çözümlerimiz kullanıma hazırdır. Yapacağımız sadece şirket ihtiyaçlarınıza göre CRM satış çözümlerimizi kısa süre içinde size uyarlayıp özelleştirmektir.

CRM Çözümleri Platformu

Hepsi bir arada, kullanıcı dostu, hazır CRM çözümlerimizi kolayca inceleyin.