Product Catalog Management

Improve the quality of your product catalogs.
Home » CRM Software Solutions » Marketing CRM » Product Catalog Management

Product Catalog Management Solution

Adding new products or updating existing product information in catalogs is a common yet often poorly managed process within companies. Our product catalog management solution involves different departments in adding or updating products. Eliminate missing, incorrect, duplicate, or discontinued products from your catalog.

crm-programi-urun_katalog_liste
Featured Image

Leverage ERM CRM's product tree structure and integration infrastructure.

Our ERM CRM platform offers robust two-way integrations with Turkey's widely-used ERP systems, such as SAP, Logo Tiger, Netsis, Mikro, and IFS. The product tree infrastructure is also highly advanced and provides excellent configuration flexibility. This allows you to manage your product catalog from a single location within ERM CRM and easily integrate it with your multi-channel applications like ERP and e-commerce. You can define data rules that guarantee 100% pricing and order fulfillment accuracy. Design new product combinations, create flexible offers, and quickly bring them to market.

Featured Image

Manage new product additions and updates from a single location.

Defining new stock items or updating existing stock records in the product catalog is a complex process involving multiple departments, such as accounting, production, sales, marketing, and purchasing. This process should be managed within a single platform, allowing each unit to add relevant data, verify its accuracy, and provide approval for the process to advance. With our Product Catalog Management solution, standardize this process across your organization by creating workflows tailored to your product categories, ensuring effective end-to-end management. Ensure your product catalog information is accurate, consistent, and relevant, and make it easily accessible for all users across all channels with just a click.

Featured Image

Enhance the quality of your product catalog.

In most companies, the current process allows multiple individuals to create product stock cards without sufficient oversight. This often leads to a cluttered product catalog filled with incomplete, incorrect, and duplicate stock cards and those for discontinued products that still appear active. Our product catalog management solution offers a way to address these issues. By implementing design workflows and approval stages, we ensure the participation of different units in stock card operations. This, along with the activation of duplicate record controls, guarantees that your product catalogs are clean, high-quality, and up-to-date, thereby enhancing your overall business operations.

Featured Image

Keep your product prices up to date.

Managing product price transitions is crucial to prevent commercial losses, fraud, and disputes, especially in inflationary economic conditions. With our Product Catalog Management solution, you can create rule-based workflows for price transitions and make your price updates quickly and accurately. You can also activate your updated product prices in real-time across all your sales channels.

WITH Product Catalog Management Solution

Simplify your product lineup.

You have so many reasons
to work with us.

f_icon3-8

Why ERM CRM?

With over 20 years of experience, we’ve crafted a CRM platform with unparalleled benefits.

Discover
f_icon1-8

Our CRM References

Over 300 of our customers have started doing business perfectly with ERM CRM.

Discover
f_icon4-8

Our CRM Projects

With 500+ projects, our customers have outpaced the competition and grown their businesses.

Discover
Customers
0 +
Projects
0 +
Users
0 +
Years Experience
0 +

We are ready

Grow your business with ERM CRM.

Request Live Demo

Ürün Katalog Yönetimi

Ürün katalog yönetimi, bir işletmenin ürün verilerini merkezi bir dijital katalog halinde düzenleme, oluşturma ve bakımının yapma sürecidir. Bilgi doğruluğunun tüm satış kanallarında mevcut olmasını sağlamak için açıklamalar, resimler, fiyatlar ve diğer ayrıntılar gibi içeriklerin oluşturulmasını, düzenlenmesini, güncellenmesini ve yayınlanmasını içerir.

Stok kodu ve stok adı belli bir standarda göre oluşturulmalı, sınıflandırmalar doğru bir şekilde yapılmalı, gerekiyorsa ürünün teknik özellikleri ve farklı dillerdeki açıklamaları yazılmalı, fiyat ve maliyet bilgileri girilmelidir. Duruma göre paket ölçüleri, paket miktarları, ağırlıkları vs. gibi detay bilgileri girilmelidir. Yasal zorunluluk gereği yer alması gereken içerikler mutlaka dahil edilmelidir. Verilerin eksiksiz, doğru, güncel ve tutarlı olması son derece önemlidir. Bu bilgileri bazen birden fazla kişi sağlayabileceği için, buna uygun bir iş akışı oluşturulmalı ve son olarak bir kontrol ve onaydan geçirildikten sonra stok kartı aktif hale getirilmelidir. Tüm bunlara ek olarak tüm bu işlemler tek bir uygulama üzerinden yapılmalıdır. Ana verilerin birden fazla uygulama üzerinde güncellenmesi veri tutarsızlığına neden olacaktır.

Çözümümüz ürün çeşitliliği fazla olan, fiyat güncellemeleri dinamik olan, stok ve envanter yönetimi sofistike olan, saha satış promosyon kampanyaları sık olan, e-ticaret işiyle uğraşan, mağazalara, şubelere ve bayi dağıtım ağlarına sahip olan şirketler için idealdir. Bununla birlikte ürün ağaç yapısını CRM içinde yönetmek isteyen her şirket için uygundur.

Çözümümüz hazır olup şirketinizin ürün ağaç yapısına göre hızlıca uyarlanıp konfigüre edilebilir. Şirketinize özel iş akışı ve onay mekanizmalarının oluşturulması için geliştirme uyarlaması gerekir. Mevcut ürünleriniz ERP sisteminiz veya toplu excel ile ERM CRM içine kolaylıkla çekilebilir.

Satış İçin CRM

Satış için CRM çözümleri, satış fırsatlarınızı daha etkili yönetmenize, tekliflerinizi ve sözleşmelerinizi daha hızlı ve profesyonel hazırlamanıza, satış süreçlerinizi optimize etmenize ve satış gücünüzün performansını analize edip güçlendirmenize ve müşterilerinizle olan etkileşimlerinizi takip etmenize, müşteri verilerinizi yönetmenize yardımcı olan yazılım ve araçlardır.

CRM satış çözümlerimizin işletmenize sağladığı katkıları şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Satış süreçlerinizi optimize eder.
  • Daha hızlı ve profesyonel teklif ve sözleşme hazırlamanızı sağlar.
  • Müşteri ve bayi ilişkilerinizi güçlendirir.
  • Satış fırsatlarınızın satışa dönme oranını artırır.
  • Satış gücünüzün iş birliği ve koordinasyonunu kolaylaştırır.
  • Müşteri verilerinizi merkezi bir yerde tutar.
  • Satış performansınız için güçlü analiz ve raporlama araçları sunar.
  • Daha iyi satış tahminleri yapmanıza yardımcı olur.
  • Saha ekiplerinizin mobil ve web tabanlı çözümlerimizle operasyonlarını zamanında ve yerinde yönetmesini sağlar.

CRM satış çözümlerimizi özel ve farklı yapan temel özellikler şunlardır:

  • Çok fazla çözüm seçeneğinin olması
  • ERM CRM’in kapsamlı çözümleriyle tek bir platform üzerinde bütünleşik çalışması
  • Günlük uygulamalarınıza ve yaygın kullanılan ERP yazılımlarına kolaylıkla entegre olması
  • Firmanızın özel ihtiyaçlarına göre hızlıca uyarlanabilmesi ve size özel süreçlerin tasarlanabilmesi
  • Dashboard, raporlama ve veri izleme altyapısının gelişmiş olması
  • Kullanımının kolay olması
  • 20+ yıldır her sektörden her büyüklükte firmada çalışıyor olması ve sürekli geri bildirimlerle fonksiyonel derinliğinin artırılması

Evet, çözümlerimiz kullanıma hazırdır. Yapacağımız sadece şirket ihtiyaçlarınıza göre CRM satış çözümlerimizi kısa süre içinde size uyarlayıp özelleştirmektir.

CRM Çözümleri Platformu

Hepsi bir arada, kullanıcı dostu, hazır CRM çözümlerimizi kolayca inceleyin.