Contact Management

Strengthens your customer relationships.
Home » CRM Software Solutions » Essential CRM » Contact Management

Contact Management Solution

Active and potential customers are the lifeblood of your business. Managing contacts is a challenging task. Our contact management solution strengthens your customer relationships, simplifies your work, reduces costs, and helps your business grow.

crm-programi-kontak-yonetimi
Featured Image

Customize your customer registration form to fit your needs.

Our contact management solution empowers you to rapidly tailor customer information to perfectly fit your business. With our user-friendly form design wizard, you can easily add custom fields to meet your specific needs, regardless of your industry. No coding required.

Featured Image

Unlock valuable customer insights.

By designing custom customer registration forms tailored to your business needs, you can collect more qualified and comprehensive data about your customers. You can gain a deeper understanding of your customers by using customer lists and analytical reporting tools, which are part of our contact management solution. This allows you to segment them effectively and provide personalized services and products based on their unique needs.

Featured Image

Establish a robust corporate memory.

Our contact management solution saves all kinds of activities and communications with your customers (e-mails, phone calls, visits, meetings, proposals, etc.) in the customer history. It allows you to attach all kinds of files to the customer card. Thanks to this powerful function, even if your teams change and years pass, the customer history and archive remain at your fingertips.

WITH CONTACT MANAGEMENT SOLUTION

Build strong relationships with your customers.

Featured Image

Create and maintain a customer relationship network.

Beyond knowing your current and potential customers, it's crucial to identify and connect the key contacts within your relationship network. Our contact management solution offers a holistic view of customer relationships, going beyond basic customer information recording.

Featured Image

Centralize your customer data.

Our contact management solution, supported by ready-to-use and powerful integration tools, allows you to collect and manage customer data in a centralized database. By transforming your most valuable asset, customer data, into a corporate, secure, permanent, and up-to-date resource, your sales, marketing, and customer support teams can interact with active and potential customers more quickly and accurately. Additionally, with the help of our mobile solutions, your employees can easily access customer information from anywhere, better understand customers, and offer tailored solutions to meet their needs.

Featured Image

Authorize access to your customer data.

In addition to centralizing and institutionalizing your customer data, our solution's authorization tree allows you to define access and update rules for customer data, enabling you to manage data security and customer privacy according to your business needs.

WITH CONTACT MANAGEMENT SOLUTION

Boost your customer loyalty!

Featured Image

Connect with your customers seamlessly in one place.

The most significant advantage and differentiator of ERM CRM is its seamless integration with your daily applications. These integrations allow you to connect with customers faster using the links saved in their customer cards. For example, you can send emails using the Outlook link, chat via WhatsApp, or connect to their social media accounts. This saves you both time and money.

Featured Image

Maintain data uniqueness.

Duplicate records are the most frustrating issue with customer data. Our contact management solution's intelligent algorithm detects duplicate entries at the input point and notifies the user. Additionally, with our customer uniqueness wizard, you can batch-check all your customer records for duplicates and easily separate them.

You have so many reasons
to work with us.

f_icon3-8

Why ERM CRM?

With over 20 years of experience, we’ve crafted a CRM platform with unparalleled benefits.

Discover
f_icon1-8

Our CRM References

Over 300 of our customers have started doing business perfectly with ERM CRM.

Discover
f_icon4-8

Our CRM Projects

With 500+ projects, our customers have outpaced the competition and grown their businesses.

Discover
Customers
0 +
Projects
0 +
Users
0 +
Years Experience
0 +

We are ready

Grow your business with ERM CRM.

Request Live Demo

Sık Sorulan Sorular

Kontak Yönetimi

Kontak yönetimi çözümümüz her sektörden her büyüklükte firmaya kolaylıkla uyarlanabilen ölçeklenebilir, özelleştirilebilir, kapsamlı ve hazır bir çözümdür. 3 kullanıcıdan 10.000+ kullanıcıya kadar bir çok farklı sektörden müşterimiz kontak yönetim çözümünü şu an kullanmaktadır.

ERM Kontak Yönetimi çözümü, ERM CRM programının Temel CRM çözümü altında yer almaktadır.  Müşterilerin en çok tercih ettiği son derece güçlü bir yönetim aracıdır. ERM kontak yönetim çözümünü popüler yapan temel fonksiyonlar şunlardır:

  • Form tasarım sihirbazı ile müşteri kartına işletmenizin ihtiyaçlarına özel dilediğiniz kadar data alanı ekleyebilir ve müşteri iletişim formunu şirketinize özel özelleştirebilirsiniz.
  • Müşteriye kişi ve firma iliştirerek sadece müşteriyi değil ilişkiler ağını da tek bir yerden izleyebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Müşteri tekilliği sihirbazıyla mükerrer müşteri kayıtlarını tespit eder ve girilmesini engellersiniz.
  • Müşteri verilerini toplu olarak excel ile yükleyebilirsiniz.
  • Mobil CRM ile çalışanlarınız 7/24 müşteri bilgilerini görebilir, güncelleyebilir veya yeni müşteriler ekleyebilir.
  • Müşteri verilerinizi merkezi bir veritabanında toplamanın yanında yetkilendirme fonksiyonuyla çalışanlarınızın müşteri verilerine erişimini kurallara bağlayabilirsiniz.
  • Tüm müşteri bilgilerinize izleme listeleri yardımıyla kolayca erişir, verileri süzer, sınıflandırır, excele aktarabilirsiniz.
  • Müşterilerinizle ilgili tüm etkinlikleri ve iliştirilen dokümanları tek bir yerden müşteri tarihçesinden takip edebilirsiniz.

ERM CRM programımız 20+ yıllık bir süreçte farklı büyüklükteki ve sektörlerdeki firmaların gerçek sorunlarını çözerek altyapısını ve güvenliğini güçlendirmiş kapsamlı ve hazır çözümler platformudur. Sisteme giriş aşamasındaki güvenlik kontrolleri ve CRM programı içindeki verilere erişimin yetkilendirilmesine kadar bir çok fonksiyon içermektedir. Bunun yanında son derece güçlü müşteri tekilliği sihirbazımız ile mükerrer müşteri girişleri toplu veya tekli girişlerde tespit edilmektedir. Ayrıca, müşteri veri girişlerinde alan tipine göre kontroller yapılarak veri kalitesi iyileştirilmektedir.

ERM Kontak Yönetimi, 20+ yıllık tecrübeyle oluşturulmuş kapsamlı ve hazır bir çözümdür. Şirketinizin ihtiyaçlarına özel olarak özelleştirebilirsiniz. Kontak yönetim çözümünü uygulamaya almak taşınacak verilerin karmaşıklığı ve müşteri kartlarında yaratılacak yeni alanların sayısı ve niteliğine göre değişkenlik arz eder. Bununla birlikte, müşteri verileriniz sade ise ve çalışmalarınız hazır ise çok hızlı bir şekilde birkaç günlük bir uyarlama çalışmasıyla kontak yönetim çözümümüzü hızlıca kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kontak yönetimi, müşteriler ve potansiyel müşterilerle olan ilişkileri yönetmek için kullanılan bir süreçtir. İşletmeler bu süreci temelde müşteri verilerini ve iletişim bilgilerini düzenli ve etkili bir şekilde yöneterek yapar. Kontak yönetimi, CRM programlarının en temel ve merkezi fonksiyonudur. CRM yazılımı içindeki diğer tüm modüller ve çözümler kontak yönetimi altyapısını kullanmak zorundadır.

CRM, müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesi, satışların artırılması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması için önemli bir araçtır. Kontak yönetimi, müşterilerle olan tüm etkileşimleri ve iletişimi izleyerek, müşteri bilgilerini güncel tutmayı, potansiyel müşterileri belirlemeyi ve müşteri taleplerine hızlı ve etkili şekilde yanıt vermeyi amaçlar. Bu süreç, müşteri deneyimini iyileştirirken, şirketin müşteri tabanını genişletme ve sadık müşteri ilişkileri kurma stratejilerini destekler.

Temel CRM

“Temel CRM” sınıflandırması diğer CRM programlarında çok rastlanmayan bir uygulamadır. Sektöründen ve büyüklüğünden bağımsız olarak her işletmenin kurulur kurulmaz icra edeceği ortak faaliyetleri vardır. Örneğin, her işletmenin müşterisi vardır ve müşterileriyle iletişim etkinliklerinde bulunur. İşletme sahibinin kendi ve çalışanlarının iş ve görevleri vardır, bunlar takip edilmek ister. İşte en temel düzeyde tüm şirketler için ortak olan faaliyetler esas alınarak geliştirilmiş çözümlere biz “Temel CRM” diyoruz.

ERM CRM’in en önemli farklılığı müşterilerine ihtiyaçlarına uygun çözümleri seçebilme ve oluşturma esnekliği sağlamasıdır. “İhtiyacın kadar kullan ve ihtiyacın kadar öde” temel iş prensibimizdir. ERM CRM olarak biz modül değil çözüm satıyoruz. Her işletmenin satış, servis veya pazarlama çözümlerine ihtiyacı bulunmaz.

Temel CRM çözümlerimizin işletmenize sağladığı katkıları şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Müşteri verilerini düzenler ve merkezileştirir.
  • İş verimliliğinizi artırır.
  • Müşteri iletişiminizi geliştirir.
  • İş görevlerinizi düzenler ve etkili takip etmenizi sağlar
  • Zaman yönetiminizi iyileştirir.
  • Dokümantasyonu kolaylaştırır.
  • Toplantı verimliliğinizi artırır.
  • Proje izleme ve yönetme kolaylığı sağlar.
  • Müşteri memnuniyetini ve sadakatini artırır.
  • Tahsilat sürecinizi etkinleştirir.
  • Personel izin ve masraf yönetimini düzenler.
  • Ürün sevk sürecinin yönetimini geliştirir.
  • Çalışanlarınıza iş uygulamaları için güçlü yardım masası çözümü sunar.
  • Varlık ve zimmet takibini kolaylaştırır.

Temel CRM çözümlerimizi özel ve farklı yapan temel özellikler şunlardır:

  • Çok fazla çözüm seçeneğinin olması
  • ERM CRM’in kapsamlı çözümleriyle tek bir platform üzerinde bütünleşik çalışması
  • Günlük uygulamalarınıza ve yaygın kullanılan ERP yazılımlarına kolaylıkla entegre olması
  • Firmanızın özel ihtiyaçlarına göre hızlıca uyarlanabilmesi ve size özel süreçlerin tasarlanabilmesi
  • Dashboard, raporlama ve veri izleme altyapısının gelişmiş olması
  • Kullanımının kolay olması
  • 20+ yıldır her sektörden her büyüklükte firmada çalışıyor olması ve sürekli geri bildirimlerle fonksiyonel derinliğinin artırılması

Evet, çözümlerimiz kullanıma hazırdır. Yapacağımız sadece şirket ihtiyaçlarınıza göre temel CRM çözümlerimizi kısa süre içinde size uyarlayıp özelleştirmektir.

CRM Çözümleri Platformu

Hepsi bir arada, kullanıcı dostu, hazır CRM çözümlerimizi kolayca inceleyin.